Vóór 12:00 besteld = dezelfde dag geleverd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Vóór 12u besteld = zelfde dag bezorgd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Rouwboeket bestellen

Een persoonlijk afscheid is het begin van een dierbare herinnering. Wij begrijpen wat het verlies van een dierbare betekent, wij willen je graag helpen om een zo mooi mogelijk afscheid te nemen. Een rouwboeket bestellen maakt het afscheid nemen persoonlijk. Een dierbare een afscheid geven dat echt bij diegene past, daar dragen wij ons steentje aan bij.

Een rouwboeket kiezen

In ons assortiment met rouwstukken hebben we verschillende bindvormen beschikbaar. Zo kun je denken aan biedermeier, druppelvorm, kistbedekking, rouwboeketten en ons rouwstuk hart. Welke bindvorm jij ook kiest, op basis van herinneringen en eigenschappen van de overledene zorgen wij ervoor dat het bloemstuk bij de overledene past. Een stuk dat zorgt voor een waardig en mooi afscheid van jouw dierbare.

Rouwboeket Bestellen

Rouwboeket bestellen met lint

Een rouwboeket bestellen met lint zorgt ervoor dat er een persoonlijke toevoeging aan het rouwboeket gegeven wordt. Een persoonlijke tekst kan worden toegevoegd aan de linten om het afscheid zo persoonlijk mogelijk te maken. Liever geen lint aan een rouwboeket toevoegen? Een liefdevolle tekst toevoegen op een kaart aan het rouwstuk is ook erg mooi.

Rouwboeket bestellen en laten bezorgen

Het rouwboeket dat jij bestelt bezorgen wij voor je op een locatie naar keuze. Op deze manier hoef je het niet zelf op te komen halen bij ons. Wij zorgen ervoor dat het rouwboeket op de juiste locatie zal worden bezorgd en dat de bloemen van de beste kwaliteit zijn. Bij een mooi afscheid horen namelijk de mooiste bloemen.

Wij bezorgen het rouwboeket bij je thuis, in de kerk, een rouwcentrum of crematorium. Wij snappen dat in deze verdrietige periode de kleinste dingen te veel kunnen zijn. Daarom willen wij jou ontlasten en het rouwboeket op een locatie naar keuze bezorgen.

Uiteraard hebben we wel wat informatie nodig wanneer jij een rouwboeket bestellen gaat. Denk aan:

  • Naam van de begraafplaats, crematorium of rouwcentrum
  • Tijdstip en datum van de uitvaart
  • Naam van de overledene
  • Adresgegevens van de bezorglocatie (straat, postcode en huisnummer)

Heb je vragen over het bestellen van een rouwboeket voor een herdenking, crematie of begrafenis? Wij helpen je direct verder. Neem daarvoor contact met ons op.

15 + 13 =