Vóór 12:00 besteld = dezelfde dag geleverd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Vóór 12u besteld = zelfde dag bezorgd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Geboorte Boeket

No Results Found

The page you requested could not be found. Try refining your search, or use the navigation above to locate the post.

Bekijk onze boeketten

Rood boeket

Boeket op Kleur

veldboeket-bonte-kleuren-extra-groot

Pluk & Veldboeket

Rozenboeket

XL Boeket

Geboorte boeket


Heeft u zojuist het nieuws gehoord dat er een baby geboren is in de familie, bij een kennis of collega? Dan staat Flower Power bloemen graag voor u klaar om een prachtig geboorte boeket te verzorgen. Een mooi boeket bloemen staat symbool voor de geboorte van een baby. Hiermee wordt namelijk het leven gevierd en spreekt men de wens uit dat dit kleine mensje fantastisch tot bloei zal komen.

Of er nu een jongen of een meisje geboren is, de bloemen die wij in ons assortiment beschikbaar hebben, bieden voor ieder wat wils. Het huis van de kleine baby zal door de mooie kleuren nog vrolijker worden.

Een geboorte boeket schenken


Wanneer u een geboorte boeket wilt schenken zal u er de kersverse ouders ontzettend blij mee maken. Natuurlijk is het leuk om een boeket met betekenis te geven. Weet u welke bloemen er staan voor geboorte? Iedere bloem en kleur heeft namelijk zo zijn eigen betekenis. Voor de geboorte van een kind zijn dan ook eindeloos veel geboorte boeketten te schenken. We vertellen u graag waar u op moet letten bij het schenken van een geboorte boeket:

De kleur voor de geboorte in een geboorte boeket:


De kleur van de geboorte in een boeket voor een geboren baby en de kersverse ouders is het goed om altijd wit te gebruiken. Wit staat namelijk centraal voor een nieuw begin, hoop en nieuw leven. Een boeket met witte bloemen spreekt dit dan ook uit. Bloemen die verder bij deze boodschap passen zijn: rozen, lelies en germini’s, maar ook andere bloemen met witte accenten kunt u prima aan het boeket laten toevoegen. Natuurlijk is het erg leuk om dit boeket te combineren met de kleur die past bij het geslacht van het kindje.

Een boeket met gemengde rozen en vrolijke kleuren staat centraal voor liefde, hoop en geboorte. Voor een meisje is het dan leuk om roze bij te combineren, voor de geboorte van een jongetje zijn blauwe bloemen dan een goed idee. Deze kleuren, eventueel in combinatie met andere vrolijke kleuren en witte bloemen zijn perfect voor een geboorte boeket.

Bloemen bezorgen of zelf geven


Bij ons heeft u de optie om de bloemen zelf af te geven bij de kersverse ouders, of u kunt de bloemen laten bezorgen. Natuurlijk begrijpen wij dat het prettig kan zijn om zelf de bloemen te schenken tijdens het kraambezoek. Echter is dit helaas niet altijd mogelijk. Dan staan wij graag voor u klaar om uw attentie te bezorgen. Wanneer u dan op een later moment wel op kraambezoek komen kunt is het leuk om een kleine attentie voor de kleine spruit mee te nemen. Zo weet u zeker dat u aan ieder heeft gedacht!

Heeft u advies nodig of heeft u vragen? Dan staan wij graag voor u klaar. Neem daarvoor contact met ons op en wij zorgen ervoor dat u zo goed mogelijk te woord gestaan wordt.