Vóór 12:00 besteld = dezelfde dag geleverd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Vóór 12u besteld = zelfde dag bezorgd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Boeket op Kleur

Bekijk onze boeketten

Rood boeket

Boeket op Kleur

veldboeket-bonte-kleuren-extra-groot

Pluk & Veldboeket

Rozenboeket

XL Boeket

Boeket op kleur


Flower Power bezorgt bloemen door het hele land, van een veldboeket en rozenboeket tot aan een boeket op kleur. Wil jij iemand verrassen met een bos kleurrijke bloemen? Wij helpen je graag om degene te verblijden. De bloemen worden met veel zorg samengesteld en bezorgd op het gewenste adres. Je kunt er ook voor kiezen om bij het boeket op kleur een kaartje toe te voegen met een persoonlijke boodschap. Hierdoor weet de ontvanger meteen van wie hij of zij het prachtige boeket krijgt.

Een kleurrijk boeket


Voor een boeket op kleur wordt er gebruik gemaakt van diverse seizoen snijbloemen die mooi met elkaar matchen in dezelfde kleur. Daarbij wordt het gemengd met groen blad. Een boeket op kleur is vooral leuk om te geven als je weet dat de ontvanger of jijzelf van rust houdt. Maar daarnaast past het ook uitstekend bij een kleurrijk interieur.

Wie ga jij verblijden met een boeket op kleur? Het maakt niet uit of je het geeft om iemand te bedanken een steuntje in de rug te geven of je waardering te tonen. Wat de reden ook is, het is altijd leuk om iemand blij te maken met een boeket op kleur. Wie is er nu niet dol op bloemen?  Natuurlijk kun je ook een boeket op kleur voor jezelf bestellen. Wij snappen dat je zelf ook graag geniet van de geur van verse bloemen.

Ons assortiment reikt verder dan alleen een boeket op kleur


Ben je op zoek naar een mooie bos bloemen, maar weet je niet goed  hoe het eruit moet komen te zien? Geen probleem! Om het je makkelijk te maken hebben wij in ons online assortiment al verschillende boeketten klaar staan waar je uit kunt kiezen. Wel zo prettig.  Hieronder een greep uit ons assortiment:

  • Boeket op kleur

  • Veldboeket

  • Rozenboeket

  • Geboorte boeket

  • Bloemisten selectie

  • Grote bos bloemen

  • Bloementaarten


Ook voor het bestellen van een rouwwerk voor een begrafenis of crematie kun je bij ons terecht. Je kunt hiermee een dierbare een laatste dienst bewijzen.