arrow_drop_up arrow_drop_down
Bloemist Volendam
3 oktober 2020 

Bloemist Volendam

Bloemist Volendam

Zoekt u een Bloemist in Volendam? Bloemenwinkel Flower Power, gelegen in het prachtige Volendam op winkelcentrum de Stient. Wij bieden een groot assortiment bloemen, planten, boeketten en plantenbakken tegen een scherpe prijs. Kwaliteit en versheid staat hierbij voorop en dat doen wij door dagelijks verse handel op de veiling in te laten kopen door bloemengroothandel PP Flowers.

 

Toegankelijkheid 

Wij staan voor toegankelijkheid. In onze bloemenwinkel in Volendam staan alle deuren bij ons open, dit zorgt ervoor dat u gemakkelijk in- en uit kunt lopen. Wij vinden het belangrijk dat u als klant lekker rond kunt kijken, zonder het gevoel te hebben dat u iets moet kopen en dat maakt het fijn winkelen.

 

Professionele bloembindsters

Onze professionele bloembinder en bloembindsters maken elke dag de mooiste boeketten en bloemstukken, daarbij helpen zij u graag met het uitzoeken of samenstellen van het perfecte boeket. Onze bloembindsters in Wormerveer hebben jarenlange ervaring en zijn gespecialiseerd in het maken van rouw- en trouwwerk.

 

Rouw- en trouwarrangementen

Onze specialisatie ligt vooral bij bloemstukken als rouw- en trouwwerk. Voor vrijblijvende informatie geven wij u graag onze brochure mee met hierin de arrangementen en prijslijst, dan kunt u deze gewoon thuis even rustig doorlezen.

 

Flower Power in BusinessFlower Power in Business

Ons nieuwe concept, Flower Power in Business, richt zich geheel op de zakelijke markt. Wij nemen voor u als zakelijke klant al het gedoe uit handen en zorgen ervoor dat u en uw klanten voorzien worden van een mooi boeket wanneer u dat wenst, hiervoor hoeft u ons alleen maar een appje te sturen op 0299 364837

 

Snelle en gratis levering in de regio

Wij regelen dat het boeket bezorgd wordt op het juiste moment, daarnaast rekenen wij geen bezorgkosten in de regio Wormerveer bij geplaatste orders. Daarbij voegen wij een persoonlijk kaartje toe met uw gewenste tekst. Aan het einde van de maand ontvangt u één verzamelfactuur, dit houdt het makkelijk en overzichtelijk.

 

 

PTMD

 

Official dealer PTMD

PTMD staat bekend om trendy potten en woonaccessoires. Wij bieden een select aanbod in deze potten, die

u geweldig kunt combineren met de planten in onze winkel. Ga naar de webshop van PTMD voor meer informatie.

 

 

Webshop

Zelf niet naar de bloemist in Volendam, maar toch een mooi boeket in huis halen? Dat kan via onze webshop. In de regio Volendam brengen wij uw boeket gratis, hoewel wij uw boeket kunnen leveren in heel Nederland. Wij versturen dan echt het boeket vanuit onze winkel, hierdoor weet u zeker dat de ontvanger het boeket krijgt dat u heeft uitgezocht. Klik hier voor onze webshop.

 

Contact

Wij zijn bereikbaar op telefoonnummer 0299 364837 of via de mail op volendam@flowerpowerbloemen.nl. Stap gewoon eens bij ons binnen en kijk even rond.

Groeten van Team Flower Power, en tot snel!

www.flowerpowerbloemen.nl

 

Bloemist in Volendam

Over de schrijver
Reactie plaatsen