arrow_drop_up arrow_drop_down
Bloemen online bestellen en versturen
3 oktober 2020 

Bloemen online bestellen en versturen

Boeketten online bestellenBoeket online bestellen en laten versturen? Hoe werkt dat?

Er zijn verschillende organisaties waar u bloemen online kunt bestellen. U bestelt de bloemen dan op een website van een van deze organisaties en daarna zoekt de organisatie een bloemist bij u in de buurt. Het nadeel van dit systeem is dat de organisatie uiteraard een deel van het aankoopbedrag houdt. De bloemist ontvangt dus een lager bedrag en zal daardoor ook een kleiner boeket maken.

 

Bloemen bestellen op de website van de bloemist

Het is daarom beter om op de website van de bloemist zelf te bestellen. Hier ontvangt de bloemist het volledige bedrag en zal deze dus ook een boeket maken van dit volledige bedrag. U krijgt daardoor meer waar voor uw geld! Daarnaast zal de bloemist ook een mooier boeket willen maken, aangezien de naam van de bloemist op het kaartje zal staan.

 

Bloemen versturen naar iemand anders in Nederland

Als u op de website van Flower Power uw boeket besteld en deze laat versturen naar iemand anders, dan zorgen wij dat het boeket per post naar de ontvanger wordt verstuurd. Hiervoor gebruiken wij speciale dozen en versturen wij deze met Packs, een alternatief voor Postnl die gespecialiseerd is in het bezorgen van bloemen.  Op deze manier weet u zeker dat uw mooie boeket die u op onze webshop heeft besteld in perfecte conditie bij de ontvanger terecht komt.

 

Online bloemen laten versturen?

Ga dan naar deze pagina om het enige echte ”Flower Power” boeket te bestellen.

Over de schrijver
Reactie plaatsen