Vóór 12:00 besteld = dezelfde dag geleverd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Vóór 12u besteld = zelfde dag bezorgd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Blog

Bloemen met Nationale Secretaressedag

Nationale Secretaressedag valt dit jaar op donderdag 15 april. Het is in Nederland en België een jaarlijkse ‘feestdag’. Elke 3e donderdag van april worden zij speciaal in het zonnetje gezet. Naast secretaresses zijn dat ook management assistentes en secretarieel medewerkers. Stuk voor stuk verdienen zij op Nationale Secretaressedag een extraatje. Omdat zij altijd klaarstaan, altijd aan staan. Flower Power Bloemen beschikt over prachtige boeketten waarmee jij jouw secretaresse een fijne dag geeft. Maak jouw cadeau compleet met een bijpassend kaartje en haar lievelingschocolade. Voor welke bloemen ga jij dit jaar? Bestel ze gemakkelijk online. Dan regelen wij de rest.

In deze blog lees je het volgende over Nationale Secretaressedag

Wat is Nationale Secretaressedag?

Vaak komen nationale dagen overgevlogen vanuit Amerika. Zo ook Nationale Secretaressedag. Secretaresse Magazine en Fleurop zijn een van de organisaties geweest die op 20 april 1989 Nationale Secretaressedag geïntroduceerd hebben. Het is een jaarlijkse dag waarin de secretaresses, administratief medewerkers en management assistentes in het zonnetje worden gezet. Eerst heette Nationale Secretaressedag ‘Secretary’s Day’. Het is toen in het leven geroepen om secretaresses een hart onder de riem te steken en het imago op te krikken. Tegenwoordig is het een enorm gewaardeerd beroep en kan geen bedrijf meer zonder. Ook dit jaar mag jouw secretaresse in de picture staan. Flower Power Bloemen helpt jou graag met deze taak. Bestel vandaag nog een prachtige bos bloemen. Voor welke bos ga jij?

Wanneer is het Nationale Secretaressedag?

Nationale Secretaressedag valt dit jaar op donderdag 15 april. Elk jaar valt het op de 3e donderdag van de maand. Zet deze datum alvast met een dikke stift in jouw agenda. Wij helpen jou niet alleen dit jaar, maar ook volgend jaar en alle anderen jaren met een prachtig boeket van Flower Power Bloemen. Heb jij deze datum al genoteerd?

Wat geef ik mijn secretaresse?

Allereerst een complimentje! Dag in dag uit, ook al zijn ze vrij, werken ze vol overgave. Een goede ondernemer, directeur of een ander commercieel bedrijf kan niet zonder zijn of haar secretaresse. Op Nationale Secretaressedag zet je jouw rechterhand of lieve vriendin, buur, moeder of zus in het zonnetje. Waar maak je een vrouw nou echt gelukkig mee? Precies. Chocola en bloemen. Laten wij nou juist net dat laatste perfect voor jou verzorgen. Wil je een totaal pakket op Nationale Secretaressedag? Kies dan voor een van onze ordinairy boeketten. Voeg een bijpassende mooie vaas toe en maak het cadeau voor jouw secretaresse af met een persoonlijke kaartje. Jij geeft ons de tekst en het formaat boeket, wij regelen de rest. Houdt ze van roze? Kies dan voor ons Pretty Pink boeket. Sunny Yellow doet het ook altijd erg goed in dit seizoen. Verras jouw secretaresse op Nationale Secretaressedag en bezorg haar samen met Flower Power Bloemen een onvergetelijke dag.

Welke bloemen geef ik op Nationale Secretaressedag?

10 punten voor jou. Wij weten zeker dat jouw secretaresse op haar dag met een bigsmile aan het werk gaat. Zeg het met bloemen, je hoort het wel vaker. Flower Power Bloemen heeft een tal van bloemen klaarstaan om jouw secretaresse enorm blij te maken. Maar welke bloemen geef je nou? Elke vrouw is blij met bloemen. Ook jouw secretaresse. Houdt ze van tulpen of rozen? Of houdt ze meer van een boeket met verschillende soorten bloemen? Flower Power Bloemen heeft het allemaal in huis voor je. Wij helpen jou graag.

Een compleet bloemen cadeau voor Nationale Secretaressedag

Op Nationale Secretaressedag verdient jouw secretaresse een mooie bos bloemen. Wil je het compleet maken? Kies dan een bijpassende vaas en voeg een persoonlijk kaartje toe. Het team van Flower Power Bloemen staat met veel plezier klaar om de mooiste boeketten te maken. Bestel vandaag jouw bos bloemen online. Tot snel! En veel plezier met geven.