Vóór 12:00 besteld = dezelfde dag geleverd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Vóór 12u besteld = zelfde dag bezorgd

Boeketten vanaf €19,95

Gratis bezorgd in Wormerveer

Blog

Bloemen laten bezorgen op Valentijnsdag

De dag van de liefde: Valentijnsdag! Of je ze nu aan je vrouw geeft, je crush of je moeder. Valentijnsdag is de dag dat jij jouw liefde toont. En hoe doe je dat beter dan met bloemen? Bij Flower Power bloemen gaan we je helpen om jouw Valentijn een onvergetelijke dag te bezorgen.

In deze blog lees je het volgende over bloemen op Valentijnsdag

Welke bloemen geef je op Valentijnsdag?

Met bloemen zeg je meer dan met woorden. Bloemen brengen zonder dat ze het zelf zeggen, jouw boodschap over. Op Valentijnsdag wil je jouw liefde tonen. De rode rozen van Flower Power Bloemen zijn hierbij de ideale match.

Waarom geef je rode rozen op Valentijnsdag?

Zoals we hierboven al zeiden, zeggen bloemen meer dan woorden. Op Valentijnsdag wil je jouw geliefde in het zonnetje zetten met een mooie bos bloemen. Maar waarom geef je rode rozen, en geen tulpen? Rode rozen staan voor liefde en trouw. Of het nu een anonieme liefde is, je lieftallige levenspartner of je moeder die altijd voor je klaarstaat: Rode rozen zijn de sleutel. Je kan op elke dag bloemen geven. Maar op Valentijnsdag verdient jouw liefde rode rozen.

Hoe is Valentijnsdag ontstaan?

Tegenwoordig is Valentijnsdag niet altijd meer anoniem. We versturen steeds vaker rode rozen met een boodschap erbij. Vroeger was Valentijnsdag voor je geheime liefde. Volgens de meeste bronnen is Valentijnsdag tot leven gekomen in de 3e eeuw na Christus. De naam Valentijn is te danken aan de Romeinse priester Valentinus. Hij was een priester die goed was voor de mensheid. Hij hielp armen, zieke en blinde mensen. Hij trouwde stellen in het geheim. Iets waar niet iedereen blij mee was. Volgens verschillende bronnen heeft dit helaas zijn leven gekost op 14 februari 270. Later is Valentinus uitgeroepen tot ware held en is 14 februari de dag van de liefde geworden.

Fun fact: De oudste Valentijnskaart is te bewonderen in het British museum. Deze kaart is rond het jaar 1400 gemaakt.

Hoeveel rozen stuur je op Valentijnsdag?

Jij bent goed bezig! Of je nu 1,6 of 100 rode rozen stuurt: de liefde spat er vanaf. Toch zijn er leuke weetjes over rode rozen en de aantallen daarvan. Flower Power heeft voor jou op een rijtje gezet. Zo zie jij in éénoogopslag hoeveel rozen jij gaat geven. Maar bovenal: Ongeacht hoeveel rozen je geeft, jouw liefde en boodschap telt.

1 roos

Het was liefde op het eerste gezicht. Je tweede date, na die onvergetelijke eerste date. De boodschap bij 1 rode roos is dat de liefde alleen voor hem/haar is. Een mooier gebaar kun je niet krijgen, toch?

Kleine bos rode rozen (6)

Ik ben dol op jou! 6 rozen staan voor verliefdheid en zekerheid. Hiermee bevestig je jouw liefde. Jouw partner hoeft nooit meer te twijfelen.

Middelgrote bos rode rozen (10)

Perfect! Jij bent perfect voor mij. Wanneer je 10 rode rozen krijgt, ben jij de hoofdprijs!

Grote bos rode rozen (50)

Krijg jij 50 rode rozen op Valentijnsdag? Dan is de liefde tussen jullie onvoorwaardelijk. Een gebaar dat niet te beschrijven valt.

100 rode rozen

You’ re the one. Geen ander die jou kan overtreffen. Met 100 rode rozen laat jij jouw liefde weten dat jullie liefde voor eeuwig is.

Wie ga jij verrassen op Valentijnsdag?

Je hebt nog een aantal dagen voordat het Valentijnsdag is. Wie ga jij een onvergetelijke dag bezorgen wanneer wij aanbellen en jouw bos overhandigen? Of laat ze bezorgen op je eigen adres en geef ze als verrassing. Je kiest het aantal rode rozen in de webshop. Flower Power Bloemen brengt met liefde rozen naar jouw (anonieme) geliefde!

De betekenis van rozen

In deze blog kon je al lezen over de betekenis van rode rozen. De rode roos staat voor liefde en leent zich daarom perfect voor Valentijnsdag. Er zijn nog veel meer kleuren rozen. Welke betekenissen bij deze kleuren rozen horen, schrijven we binnenkort in een aparte blog.

Tot snel!